måndag 19 mars 2007

"Dididitidi, two ladies"

Jag har spenderat helgen i Göteborg, där jag på en timme fick uppleva solsken, stormvindar, hagel, regn och snö. Och så fortsatte det. Svårt att riktigt njuta av staden då, men om jag kisade mot vinden och försiktigt lyfte blicken lite så kunde jag ana konturerna av väldigt många söta flator. Det blev dock mycket inomhusaktivitet, och jag fick se både Cabaret och världens sötaste apor. Cabaret är en av mina absoluta favoriter, och den här uppsättningen slår alla de jag sett tidigare. Peter Jöback som alltid tett sig som en sån mespropp har plötsligt blommat ut i en hårdsminkad, nasal perversion. En blir gla´i själen.

With age comes experience. När Mössan i förra veckan nästan fick mig att komma utan att ens ha tagit sig innanför mina byxor, då lärde hon mig två saker:

  1. Man vinner på att vänta med sex. Särskilt om man under tiden eggar upp varandra tills man knappt kan andas. Kyskhet is sexy.
  2. Drar man ut på förspelet så att det nästan blir huvudattraktionen, då finns det en viss liten flata (här pekar jag med hela handen på mig själv) som måste avbryta några sekunder för att skrika in i kudden av upphetsning.


Under helgens gång har jag fått trevande sms från Amasonen och upphetsande sms från Mössan. Ikväll ska jag träffa Amasonen, imorgon Mössan. Triangeldramat intensifieras och jag fruktar att Den Stora Röran kickas igång från och med..... Nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lysande rubrik. Allt i ett.

Constantin: sa...

Tack. Jag slet med den länge. Heh.