onsdag 30 maj 2007

Hung like a Klingon

Sökes: Trevliga flator i åldern 25-35, för både vänskap och förhållande/casual sex. Bör vara socialt kompetenta, gilla att festa då och då, veta att uppskatta en sexig, intelligent och rolig femmebrud. Bör veta hut, rent allmänt.

Finnes: Amasonen. 27 år, långhårig brunett, snygg som satan, mycket självständig och kompetent. Gillar hundar, glamour, färgen turkos, Peaches och sex. Kan prata om precis allt, och är helt enkelt en jävligt trevlig brud. Ser straight ut men är permanent medlem i det homosexuella laget.

Amasonen är nyinflyttad i Malmö, jobbar heltid och känner ungefär ingen. Har försökt att prata med tjejer när hon är ute, men finns det några mer misstänksamma människor än flator ute på krogen? (skulle jag generalisera? moi?) Resultat: Hon är uttråkad. Och vad gör en uttråkad Amason? Hon leker med tanken på att flytta tillbaka till Stockholm och gå tillbaka till sitt ex, som är ack så trevlig och ack så fel för henne. Vi snackar paret som hade sex typ TRE GÅNGER PÅ ETT ÅR. Gnistan är så död att den har begravts, ätits upp och bajsats ut av maskar, och sedan länge gått ut i grundvattnet och nu lojt ligger och flyter runt i en sjö i mörkaste Småland. Så död är den. Men vad gör man, när man hamnat i en stad där ingenting riktigt kommer igång, och ens trygghet fortfarande är inkapslad i en enda person, det vill säga ens tråkiga ex?

Så nu ska vi ut. Festa och frottera oss med gayvärlden i Malmö.
Coming soon, to a club near you.
For surely, she is not... the only gay in the village...



(jag är lite besatt av Little Britain just nu)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart Amasonen ska tillbaka till Sthlm!
Här råder nämligen brist på långhåriga brunetter snygga som satan. Men ex'et ska hon såklart skippa! (Smålands sjöar är djupa och den där gnistan lär ju inte fiskas upp i första taget)

Jag är socialt kompetent, gillar att festa och kan vara trevlig om så krävs. Dessutom garanterar jag sex mer än tre gånger i veckan. Kom hit femmebruden! ;)

/S

Constantin: sa...

Jag ska vidarebefordra din hälsning. ;) Gå till Gina eller vad det heter i kväll (lördag) så kanske du kan haffa henne där. Det är hon i kjol och knallrött läppstift.

A sa...

oh la la! hur gick det? :D