måndag 5 maj 2008

Mind's a blank

Det hände nåt skitskumt i lördags. Jag drack exakt fem glas vin och en öl. Det är inte övermänskligt mycket alkohol, särskilt inte om första glaset intogs vid sjutiden. Jag är inte hiskeligt stor, men jag brukar ändå tåla alkohol ganska bra. Jag och Amasonen åt middag och drog till förfesten. Där blev jag introducerad till en helt ny typ av piercing, som gick rakt in i en handled utan att komma ut på andra sidan. Creepy. Ja och sen minns jag inget mer. Ingenting. Eller nej vänta, det är lögn. I mitt huvud finns tre stillbilder. Vi kör en slide, tänk Pogo Pedagog.
Slide 1: Jag står i kön till baren, ska köpa en öl.
Slide 2: Jag pussar qx-tjejen. Det var nog utan tunga, så rent tekniskt var det inte otrohet... vi bestämmer att det är så va?
Slide 3: Jag ligger på gatan och tittar upp på Amasonen som sträcker ut en hand för att hjälpa mig upp.
Detta fick jag berättat för mig: Jag var sprudlande glad hela kvällen och "såg ut som ett barn som precis har fått en jättestor glass". Jag gjorde flickor ledsna genom att umgås för mycket med deras förälskelser. Jag gjorde Amasonen orolig genom att dansa för mycket med hennes dejt. Jag försökte hämta ut jackan med ett bonuskort från Nilssons. Jag var dryg mot butcharna och blev därmed snabbt nerbrottad två gånger (därav liggandet på gatan). Jag cyklade in i en vägg. Jag gick och la mig i hallen, så Amasonen fick släpa in mig i mitt sovrum och bädda ner mig. CLASSY.

Om jag var ett svin: Tro mig, jag betalade för det dagen efter.

4 kommentarer:

ajja sa...

Muahahaha.
Så sött!

Jag har bytt blogg, maila ajjja_@hotmail.com så får du nya adressen om du vill ha vill säga!

Fyllekaja ;)

Mazon sa...

hahahah, ja djävlar.

party-nerdrogad?

Vardagsanalys sa...

hahaha, vad fint!

När jag blir sådär full brukar det sluta med charader och maskerad. Något som jag verkligen kan rekommendera om du planerar att göra om kvällen. Du kan ju be någon filma nästa gång, så slipper du tänka på så triviala saker som intakt minne.

Dummie sa...

Hahaha! Vilka härliga utekvällar man har emellanåt. Don't you just LÖVE being young?! ;P
Se det som att du utnyttjar tiden på rätt sätt. Du skulle aldrig komma undan med dylika brottarfyllor som 40åring. Det är helt enkelt nu - inte sen- det måste ske. För sker gör de, oavsett!