onsdag 30 maj 2012

Läget

When in doubt, surfa in på den här sidan och fnissa. Fnissa då!

Annars så jomenjamennej, jag har ingen aning. Fötterna upp och huvudet ner, eller kanske tvärtom. Jag plogar vidare med min älskade lilla 30-årskris under armen. Min chef har gått på semester och är inte anträffbar. Sjukt praktiskt. Nämnde jag att jag slutar nästa vecka? Typiskt bra att ha Samtalet innan jag slutar tänker jag, men vad vet lilla jag tihi. Jag har bestämt mig för att starta den där nya bloggen, så fort jag inte drunknar i Allt Som Är. Så himla fint att ni vill följa med.

Igår kom min brudklänning. Den är jättefin, och samtidigt så skriker den så mycket bröllop att jag blir lite matt och måste ta mig för pannan och undra om det där verkligen är jag. Direkt svar: Självklart är det inte jag. Det är en benvit klänning i siden med tre lager tyll under kjolen. När har jag på mig sånt? Aldrig. Förutom då, en helg i september. Och då kommer jag vara generad men snygg. Passformen är perfekt och den är superbekväm, trots inbyggd korsett. M verkade gilla den för han fick prestationsångest och spenderade resten av kvällen åt att googla herrekipering.

Den största nyheten av alla: Mina närmaste killkompisar får sin lilla bebis! Om allt går vägen så tar de med henne hem om redan två veckor, så nu springer de runt i lyckorus och panik för att försöka hinna köpa och förbereda allt som heterosar ofta har typ nio månader på sig att fixa. Som tur är så har M inte hunnit sälja sin gamla bil än, så nu kör de runt i vår gamla skruttibangbang. De kom förbi på fika igår kväll, och när de skulle gå sa de "nu måste vi hem och montera spjälsängen". Då tittade vi alla på varandra, skakade på huvudet och garvade. Det är helt sjukt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt fantastiskt! Vad glad jag blev att de får sin efterlängtade lilla bebis! /J

h, sa...

vill också följa med! Snälla :)
bitch at bust.com