tisdag 1 juli 2008

Galenskaper

Det pågår väldigt mycket bisarra saker inne i den mänskliga hjärnan, utan tvekan. Så många galna impulser som vi trycker ner varje dag, men den elektriska energin som de alstrade skulle vi säkert kunna ge ström till ett helt land. Ett litet land visserligen, typ Luxemburg, men ändå. Det här med broar till exempel, en bekant berättade en gång på nån fest att hon inte kan ha något i fickorna när hon går över broar utan måste ha alla saker säkert nedtryckta i väskan, annars kan hon inte låta bli att kasta fickornas innehåll över broräcket. Det är ju ganska extremt, de flesta av oss nöjer oss kanske med att hålla lite hårdare i våra tillhörigheter, som för att hålla tillbaka våra kroppars förbjudna begär. Gå lite längre från kanten utifall att vi skulle få för oss att hoppa.

Om jag möter någon på stan som gör en riktigt konstig min, då måste jag imitera den minen så fort människan har passerat. Jag har övat upp en teknik där jag gör det väldigt fort samtidigt som jag gömmer ansiktet lite genom att rätta till håret, så syns det inte så mycket. Det hela får mig att bubbla av tillbakahållet fniss, för det är ju väldigt barnsligt förstås, och det gör mig på jäkligt bra humör. Har jag en dålig dag glömmer jag tyvärr oftast bort att göra det, annars hade det ju varit ett bra knep för att lätta upp stämningen lite.

En av bögarna har en rätt speciell sak för sig. Varje gång han presenteras för en ny människa så måste han föreställa sig hur den människan ser ut när hon/han får orgasm. Det gäller inte bara nya människor förresten, det händer ibland att han betraktar mig i tystnad, och när jag frågar vad det är så svarar han "jag bara satt och tänkte på hur du ser ut när du kommer". Mycket obehagligt.

När jag sitter på bussen får jag ofta impulser att göra saker med folk som sitter framför. Slå en trumvirvel på en gubbes flint, pussa någon i nacken, peta in fingret i någons öra, sno en mössa. Jag inbillar mig att jag inte är ensam om att ha såna absurda tankar. Tänk vad jobbigt det skulle vara att åka buss om alla levde ut sina impulser!? Ett enda långt petande och puttande, skulle säkert kunna bli rätt aggressivt.

Jag har ingen poäng, jag bara satt och tänkte på det. Det är ju hur roligt som helst.

2 kommentarer:

Dummie sa...

Jag har några sådana impulser som jag försöker hålla tillbaka. Det ena är att inte kasta ner platta, nyinköpta föremål (såsom skivor, böcker etc) i s.k. fängelsebrunnar. Platta saker passar alldeles för bra att slängas ner där. Måste skynda förbi.

En annan grej är om jag går på ett nöjesfält och någon unge tultar förbi med världens största sockervadd på en pinne, så får jag alltid en stark vilja att sträcka ut handen, ta en näve sockervadd och svälja den snabbt.
Som tur är har jag aldrig gjort verklighet av det här, men ack den dagen.... ack den dagen....

Constantin: sa...

Nyinköpta grejer dessutom, jobbigt!

Sen tycker jag faktiskt att man alltid borde dela med sig av sitt sockervadd, så se det som ett sedelärande beteende!